Lenovo Moto Z’nin Insta-Share Projektör modu ile Her Yer Toplantı Salonu

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, teknoloji severleri, iş dünyasında hayatlarını kolaylaştıracak özelliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Günümüzde iş dünyasının en çok kullanılan cihazlarından olan projektör, Lenovo sayesinde, Moto Z serisi akıllı telefonlara bir tıkla takılabilen Insta-Share Projektör modu ile artık her an sizinle, her yerde cebinizde olacak.

70 inç büyüklük, ekstra pil

Moto Z serisinin Türkiye’de satışta olan 4 modundan biri olan ve telefonunuza kolayca takılabilen Insta-Share projektör modu ile 70 inç büyüklükte yansıtma yapabilir ve sunumlarınızı iş arkadaşlarınızla her zaman, her yerde paylaşabilirsiniz. Rahatça yansıtma yapabilmeniz için dahili destek çubuğuna da sahip olan Insta-Share projektörün ekstra bataryası ise sunumunuzun yarıda kesilmesini engelliyor. Moto Z serisinin dahili 2600 mAh bataryası ve 15 dakikada 6 saatlik pil ömrü elde etmenizi sağlayan Turbo Power teknolojisinin yanında ekstra 1 saatlik daha ömrü bulunan projektörünüz ile zamansız batarya sorunları artık son buluyor.

Aykut TAŞDELEN

aykuttasdelen@teknolojidergisi.net

2002 yılından beridir yazılım sektöründe eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır. Kurucusu olduğu "Quantum Akademi" isimli firmada yazılım sektöründe eğitim ve danışmanlık faaliyetleri sürdürmektedir. 7 yıl özel bir üniversitede Android, Yazılım Mimarisi gibi lisans dersleri vermiştir. Halen yazılım şirketlerine ve profesyonel yazılımcılara yönelik kurumsal eğitimler vermektedir. Şimdiye dek 12 kitabı yayınlanmış olan yazar geçmişte 7 yıl Microsoft’tan MVP ödülü ve unvanı ile taltif edilmiştir. Bilişim basını mensubu olan Taşdelen geçmişte PCWorld dergisinde yazarlık yapmıştır.