Sennheiser’dan iki yeni oyuncu kulaklığı

/

Sennheiser, hem profesyonel e-spor oyuncularına hem de kendini e-spor profesyoneli olma yolunda geliştirmek isteyen oyunculara özel iki yeni kulaklık tasarladı. Sennheiser GSP 500 ve GSP 600 oyuncu kulaklıkları, Hi-Fi kalitesinde ses arayan oyuncular için birebir.

Sennheiser, GSP 500 ve GSP 600 model oyuncu kulaklıklarını satışa sundu. Türkiye’de Bircom distribütörlüğü ile satışa sunulan bu kulaklıklar, profesyonel e-spor oyuncularının ve kendini e-spor profesyoneli olma yolunda geliştirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

Sennheiser imzalı Hi-Fi ses kalitesi

Sennheiser GSP 500 ve GSP 600 kulaklıklar, oyuncu kulaklıklarında Hi-Fi kalitesinde ses arayanlar için birebir. Geleneksel oyuncu kulaklıklarında geri planda kalan bass frekansları, GSP 500 modelinde öne çıkarılarak diğer frekanslar gibi net hale getirildi. Ses kalitesi kadar yüksek konfor da sunan GSP 500 kulaklık, ergonomik ve kulağı rahatsız etmeyen, hava akışı olan kulak kapsülüne ve padine sahip. GSP 500 oyuncu kulaklığı, açık akustik kapsülü ile doğal ve gerçeğe en yakın ses kalitesi sunmayı amaçlıyor.

Kapalı akustik kapsüle sahip olan GSP 600 kulaklık da oyun performansına etki edecek Hi-Fi ses kalitesi sunuyor. Mid frekansları baskılamayan sıcak ve derin basslar, detaylı tiz frekanslar ile oluşturulan sürücü sistemi en iyi sesi arayan oyuncular düşünülerek tasarlandı. Uzun süren oyun seansları için kusursuz konfor sunan GSP 600 kulaklık, sahip olduğu süet benzeri materyalden yapılmış kulak yastıkları ile sıcak havalarda bile rahatlık sunuyor. Dış kısmını kaplayan deri kenarlıklar da yüksek gürültüyü engelliyor.

Kişiye göre özelleştirilebiliyor

GSP 600 de tıpkı GSP 500 modelinde olduğu gibi kişiye göre özelleştirilebiliyor. Her iki kulaklık da sahip oldukları yeni 2’li metal menteşe sistemi ile kafa basıncının ve kafaya yerleşimin en iyi şekilde ayarlanabilmesini sağlıyor. Yayıncı kalitesinde mükemmel ses netliği sunan mikrofonları ile tüm oyun içi ve oyun dışı chat anlarında en iyi iletişim sunuyor. Gürültülü ortamlarda da gürültü filtrelenebiliyor.

Sennheiser tarafından geliştirilen ve üretilen sürücü sistemi, en iyi sesi ve dayanıklılığı kullanıcıya sunuyor. PC, Mac ve konsollarla uyumlu olarak çalışan GSP 500 ve GSP 600 kulaklıklar, değiştirilebilir kablolarla birlikte geliyor.

Marcelo David’in de tercihi

Ünlü profesyonel e-spor takımı SK Gaming’in oyuncusu Marcelo “Coldzera” David, GSP 600 kulaklık için “Yıllar boyunca birçok kulaklık kullandım, GSP 600 aralarında en yüksek konforu ve ses kalitesini sunan tek model” diyor.

Türkiye’de Bircom güvencesiyle satışa sunulan Sennheiser GSP 500’ün tavsiye edilen satış fiyatı 1449 TL, Sennheiser GSP 600’ün tavsiye edilen satış fiyatı ise 1559 TL’dir. Her iki modeli de Bircom’un Kanyon’daki Hifimyfi deneyim mağazasından temin edebilirsiniz.

Hifimyfi hakkında:

2015 yılında kurulan Hifimyfi*, Sennheiser, Astell&Kern, Audioengine, Music Hall, Clint, Moshi gibi her biri alanında lider olan markaların özenle seçilmiş ürün koleksiyonunu Mart 2018’den beri Kanyon’daki deneyim mağazasında ziyaretçileriyle buluşturuyor. Hi-Fi kalitesinde sese sahip kulaklıklar, taşınabilir ve ev tipi hoparlörler, pikaplar ve premium kulaklık adaptörleri ile dinleme deneyimini mükemmel hâle getirmeyi amaçlıyor. Hifimyfi deneyim mağazasında dileyen herkes kulaklık veya hoparlör gibi ürünleri satın almadan önce sıcak bir kahve eşliğinde deneme fırsatına sahip olabiliyorlar. Müzisyen ve müzik tutkusu olan kişilerden oluşan Hifimyfi ekibi sadece ürünleri değil, doğrudan müziği deneyimlemelerini sağlayarak ziyaretçileri unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. 360 derece taşınabilir müzik bileşenlerini sunabilme farkı yaratan Hifimyfi, aynı zamanda evde müzik dinleme deneyimini de en iyi şekilde geliştiriyor.

Aykut TAŞDELEN

aykuttasdelen@teknolojidergisi.net

2002 yılından beridir yazılım sektöründe eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır. Kurucusu olduğu "Quantum Akademi" isimli firmada yazılım sektöründe eğitim ve danışmanlık faaliyetleri sürdürmektedir. 7 yıl özel bir üniversitede Android, Yazılım Mimarisi gibi lisans dersleri vermiştir. Halen yazılım şirketlerine ve profesyonel yazılımcılara yönelik kurumsal eğitimler vermektedir. Şimdiye dek 12 kitabı yayınlanmış olan yazar geçmişte 7 yıl Microsoft’tan MVP ödülü ve unvanı ile taltif edilmiştir. Bilişim basını mensubu olan Taşdelen geçmişte PCWorld dergisinde yazarlık yapmıştır.